公告:公益平台,有您的支持,平台更长久。
资源大更新,已删除老旧,失效,虚假的资源。

小姐威客,微信小妹,快餐学生妹

搜索

深圳南山区Angle休闲中心

注册会员

楼主
:广东省>深圳            5820
【详细地址】:深圳南山区Angle休闲中心            
【信息来源】:亲身            
【小姐数量】:40            
【小姐年龄】:18?32            
【小姐素质】:中高            
【小姐外形】:中等            
【服务项目】:中式泰式港式            
【价格一览】:分别是98、150、220            
【营业时间】:24小时            
【环境设备】:休息室、独立房            
【安全评估】:70            
【联系方式】:
游客,此资源,需向作者支付100金钱才能查看,如果您想整站无限制免费查看请资助本平台
资源为 网友提供,真实性自行鉴别,无法避免假贴,如发现假贴,请留言客服删除购买此贴
【综合评价】:75                                    
【详细介绍】                        试试试不完..都唔知几时至可以试得晒angel新囡..以往中意试靓妹型..身材不俱既我.. 今次要发掘下 有?旦头埋系凤鸣山先..就叫左部长拎个更表来, 随手笃个问问.. 有灯型wo..即入闸 . #228,  可能之前见过.. 不过?印象.. 个样第一眼望落.. 普普通通.. 皮肤唔算白.. 但一望低少少.. 什么什么?? 个心口好似俾人打肿左?既.. 个型好夸张..真系要亲手验一验真假至得.. . Part one-  入到房.. 扮唔心急..试试正骨自..正骨按摩力度可以..但唔系按摩材料.. 不过来得呢度.. 都系呢PART要求唔高.. 直入验灯吧..  跟住我就张我既目光由头下移到对灯,,, 哗.. 好挺好巨.. 手测证实..起马38D..跟住就梗系当枕头啦.. . Part two –  油推背同推pp 手法普通..不过普唔普通都?所谓.. 最紧要快D翻身继续玩.. 望住两个导旦.. 真系想接受轰炸..囡囡就首先来个侧身推炮.. 吊一吊我胃口?.. 小弟当然来个自动走位..??炮弹预计落床位.. 摊正来个面对灯零距离接触.. 享受被轰之落.. .. 铁炮再耐久..又岂能抵御炮弹轰面击.. 15 分钟后.,. 炮.. 被推倒了 . 三宝分析: 头关: 可锡碰碰锡 .. 次关: 搜索 强项..重点全方位攻击.. 尾关: 纱外抚抚抚..

注册会员

沙发
发表于 01:31 | 只看该作者
还不错的哦,真爽

注册会员

板凳
发表于 07:45 | 只看该作者
回复下看看

注册会员

地板
发表于 01:44 | 只看该作者
顶顶顶!!走一边